Despre mine

Altii au spus despre mine


Johnny: Pai esti in primul rand o companie placuta, un prieten bun si un umar pe care sa plangi la nevoie. Esti inteligenta si studioasa, foarte sociabila, amabila, politicoasa si iubita de toata lumea.

Karmen Ioana:
Esti un prieten de nadejde….o fire sociabila si sufletista…putin naiva…sensibila…pt mine esti o persoana deosebita,cu care pot rade,plange sau face cele mai tampite lucruri-cum a fost atunci la mare cand i-am facut-o stim noi cui se credea smecher , o persoana de incredere cu care pot impartasi secrete de exemplu pt ca sunt in siguranta. Ai o inima mare, mereu incerci sa te intelegi bine cu toata lumea, sa iti faci cati mai multi prieteni, sa descoperi cat mai multe lucruri, sari in ajutor de fiecare data si nu judeci.

Daniel: Cute, funny, charming young lady.

Mihai: Timi … vechea Visatoare de Salati sau Hugerita Forumul Bitefight este o adevarata PERVERSA, dar si o minte sclipitoare. Ea reuseste sa impleteasca distractia ( sex, cocktailuri ) cu munca ( Faculta, blogging ) si sa iasa o adevarata opera de arta. Asa s-a nascut si JokerQueen, asa s-a nascut si Visatoarea de Salati sau Hugerita … din combinarea placerii cu munca! Timi nu este deloc timida, este o fire foarte prietenoasa, sociabila, draguta care imparte doar parere de bine legate cu cate un hug.

Methodz: Pai esti o persoana foarte de treaba, se poate povesti orice cu tine…esti deschisa la minte, sincera… Stii sa dai huguri foarte bune 😛 si avand in vedere ca esti unguroaica stii sa faci mancare buna, sunt sigur ;)) Si nah nu mai stiu momentan, desi stiu ca ar mai fii chestii…

Luci: Pai esti simpatica, amuzanta, inteligenta, ai o imaginatie deosebit de dezvoltata multilateral. 😀

Bogdan: Eu cred despre tine ca esti doua persoane intr-una: cea care este acum si cea care ar putea fi, cu putin efort si scapand de niste retineri. |later: Atunci te-am simtit cum intr-adevar savurai clipa si pur si simplu ai fi fost in stare sa le arati degetul mijlociu oricui aveai chef, fara sa iti pese de urmari. Carpe diem. Niciodata inainte de seara aia si niciodata dupa nu te-am vazut atat de vesela, de pasionala, de pusa pe sotii and stuff. Cert e ca in acea seara a fost… apogeul unei comportari Timice in care nu cred ca m-am mai inteles cu cineva atat de bine vreodata si nu a iesit atat de fain. Una dintre questiile pentru care te admiram era tocmai ca puteai sa te lasi prada emotiilor… la propriu.

Dana: Sociable girl, would travel the country to see her friends, sufletul petrecerii. Always keeps a journal close 🙂 to make moments and people in her life memorable. 🙂

Franni: Timi este o fire foarte prietenoasa si se intelege bine cu toata lumea. Este sociabala, draguta, intelegatoare si modesta. Are principiile unui om intelept, este desteapta si hotarata.

Emese: Un prieten bun pe care poti mereu conta. *hug* Sincer si totodata crunt: „taie si spanzura”, zice lucrurilor pe nume. 😛 E studenta si profita de libertate, daca ar putea ar tine-o doar in petreceri ;))…a, mai e ceva… pasiunea ei: cartile. 😀 E o persoana de la care ai multe de invatat 😉 si admirat. 😛

Vlad: Reprezinti definitia atasamentului sincer si dezinteresat fata de orice persoana, sociabila indiferent de preocuparile si deschiderea fiecaruia. Esti o persoana alaturi de care iti poti petrece timpul in cel mai placut mod. Mai reprezinti totodata si centrul de stocare a tuturor vorbelor, glumelor, ideilor dintr-o comunitate :)). Mult succes in tot ceea ce faci!

Laura: Timi… incerc sa-mi dau seama de unde sa incep cand vreau sa o descriu… in cateva cuvinte. Cum ai putea descrie o persoana doar in cateva cuvinte? O personalitate umana e extrem de complexa si atat de greu de redat… asa ca imi cer scuze de la inceput daca nu voi reusi pe de-antregul sau imi vor lipsi anumite detalii care din perspectiva altor persoane cu care Timi vine in contact sunt importante. Acestea fiind spuse Timi este una dintre cele mai iubitoare, atente si darnice prietene. Ai nevoie de ajutor ea e acolo, cu un „hug” o vorba buna si obiectivitatea ei. Entuziasmul ei cand vorbeste despre pasiunile ei te molipseste si oricat de deprimat ai fi, iti readuce zambetul pe buze. Intr-o lume in care daca nu lupti nu ai sanse de succes Timi este o persoana de admirat, lupta cu dintii pentru tot ce este important pentru ea si persoanelor apropiate sufletului ei: scoala, sanatate, fericire. Atentia ei la detalii este neobisnuita si te baga in sperieti cateodata…si acum ma uit inapoi la ce am scris si-mi dau seama ca ea v-a sesiza lipsa de virgule din micul meu preambul. :-s A ajuns sa scrie mai corect decat mine, si parca eu eram cea obsedata de scris. :)) Ma gandesc cu groaza cat ma v-a mai suporta sa-i povestesc de toate escapadele mele si cum de nu-si da seama ca practic cea matura ar trebui sa fiu eu si ea cea copila nu invers… dar inca e alaturi de mine si sunt constienta ca acolo Sus Cineva ma iubeste suficient de mult astfel incat sa o pot numara printre prietenii mei.

Ionut: Cand ma gandesc la Timi, imi vine in minte imaginea unei fapturi care stie cum sa deschida o discutie interesanta sau sa iti dea un sfat bun. Ca tot veni vorba de asta, cred ca in 80% din actiunile mele am fost sfatuit de ea, chiar foarte bine. Pentru mine este un fel de guru, e incredibil de intelegatoare, deschisa, glumeata si (favorita mea) are dreptate mai mereu (in 9 cazuri din 10). Teoretic nu e decat o prietena, practic… sunt dependent de ea.

Erika: A person worth knowing.

Nuno: Sweet girl, educated and well knowed. I mean… you never talk just for talk  and you always mean what you say. And you think for yourself. You do not use the opinion of others. You can pick them but after you give them your own touch. Have your own opinion about everything.  I like it.

Gyula: …Hanem kiderült, hogy okos, értelmes, izgalmas, jó humorú vagy… Ezek nagyon fontosak nekem… Ilyen egy igazi nő.

Lasă un comentariu